Kevin,Zuidhof

Kevin Zuidhof

Over Kevin Zuidhof

Kevin Zuidhof is geboren in 1971 in Emmen. Hij is in 2003 getrouw met zijn vrouw en hebben samen twee kinderen van 10 en 13 jaar oud. Kevin is oprichten en directeur van IvCB, een Public Affairs bureau in Den haag. In zijn jonge jaren was Kevin al ondernemend ingesteld. Al op jonge leeftijd heeft hij verschillende leidinggevende functies mogen bekleden. Naast het eerder genoemde bedrijf, heeft hij nog meer bedrijven en organisaties opgericht.

Jonge Jaren

Kevin Zuidhof heeft op twee verschillende middelbare scholen gezeten. Hij heeft op het GSG in Emmen en op RSG in Roermond gezeten. Na het behalen van zijn middelbare schooldiploma, heeft hij twee universitaire studies gevolgd. Aan Radboud Universiteit te Nijmegen volgde Kevin bedrijfskunde. Hierin haalde hij zijn diploma. Verder heeft hij Duitslandstudies gevolgd, waar hij zelfs zijn doctoraal heeft behaald.

Werkervaring

Direct na zijn studies is Kevin Zuidhof de arbeidsmarkt opgegaan. Zo begon hij met werken bij een onderzoeksbureau. In zijn carrière heeft hij diverse functies mogen uitvoeren. Zo was hij onder andere plaatsvervangend Directeur Corporate Communications bij KPN. Ook heeft hij een aantal jaren bij de overheid gewerkt. In deze periode heeft Kevin veel ervaring opgedaan op het gebied van Public Affairs. Dit heeft ertoe geleid dat Kevin begon met ondernemen in dit werkveld. Zo is IvCB tot stand gekomen. IvCB is specialist op het gebied van Public Affairs, strategische communicatie, Public Strategy en stakeholdersmanagement. Het is een bedrijf dat internationale banden heeft met onder andere Berlijn, Brussel, Londen en New York. Laatstgenoemde is tot stand gekomen door het Gold Affiliate partnerschap met beursgenoteerde FTI Consulting.

Overwinningen, teleurstelling en prijzen

Kevin Zuidhof heeft dankzij zijn uitgebreide ervaring in veel verschillende vakgebieden, veel overwinningen behaald. Uiteraard zijn er ook teleurstellingen geweest in zijn carrière. Zo heeft hij wel eens gepleit voor vernieuwingen binnen een organisatie. Dit is niet altijd gelukt. Mede doordat hij er niet altijd de ruimte voor kreeg. Dit zijn ook redenen geweest om te vertrekken bij het desbetreffende bedrijf.

Verder geeft Kevin zelf aan dat hij trots is dat hij op jonge leeftijd al verschillende leidinggevende functies mocht uitvoeren. Hij heeft verschillende berdrijven opgericht, waarvan er nu nog een aantal actief zijn. Kevin Zuidhof is erelid van de BVPA en de trotse winnaar van de Sponsor Award in de categorie ‘Maatschappij’.