Joost Niederer’s Interim Control

Joost Niederer richtte in het jaar 2006 het bedrijf Interim Control op. Het is een consultancy bedrijf dat zich richt op interim management oplossingen. Als interim manager kan Joost Niederer specifieke diensten en / of afdelingen tijdelijk overnemen bij bedrijven. Zo kan hij het management een andere wending geven door middel van zijn professionaliteit en expertise.

Over Joost Niederer

De oprichter en de voornamelijke uitvoerder van het bedrijf is zoals gezegd Joost Niederer. Hij begon zijn loopbaan met de studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Tilburg. Hierna ging hij nog wel even door met studeren. Zo voltooide hij de studie Register Controller, Fiscaal en Financieel Recht en Internationaal, Europees en Constitutioneel Recht. Deze studies deed hij grotendeels in combinatie met een baan. Zo heeft hij veel werkervaring opgedaan bij veel verschillende bedrijven. Zowel bij profit organisaties als bij non-profit organisaties.

Bij deze organisaties was Joost voornamelijk verantwoordelijk voor het financiële management en business projecten en de controle hiervan. Ten slotte was hij vooral verantwoordelijk voor de recht gerelateerde zaken, zoals de belasting regelingen.

Interim Control

Zoals gezegd ontstond Interim Control in 2006. Met de vele kennis gebieden die Joost te bieden heeft, kan hij op veel verschillende afdelingen advies geven aan bedrijven. Het bedrijf biedt vooral een breed georiënteerd man aan die veel verstand heeft van allerlei zaken. Wanneer hij in dienst wordt genomen, komt er dan ook een totaal oplossing binnen. Omdat Interim Control zoveel kennis in huis heeft, hoeven er ook niet meerdere partijen in dienst worden genomen.

Het bedrijf heeft al zaken gedaan met meerdere grote spelers op de markt. Zo heeft Interim Control zaken gedaan met ProRail, NedTrain, VGZ en Suez. Het dienstenpakket wordt aangeboden door Interim Control. Het omvat met name de volgende diensten: advies over outsourcing, procesoptimalisatie en change management. Al met al is het een al omvattend bedrijf.