Belsimpel voor alle mobiele telefonie

Belsimpel is opgericht in 2008 door de naam genoten Jeroen Elkhuizen en Jeroen Doorenbos. De twee ondernemers staan nu ook wel bekend als Jeroen & Jeroen. Beide heren werkte voor 2008 ook al samen. In 2006 startte ze namelijk al de website metjelaptoponline.nl op. Ze waren hier respectievelijk 23 en 21 jaar oud en begonnen de website toen ze nog in een studenthuis woonde. 

De belofte van Belsimpel

Het bedrijf is uitgegroeid tot een succes. De twee jonge ondernemers hebben het voor elkaar gekregen om een omzet van 110 miljoen euro te bewerkstelligen. Veel bedrijven in de telecom branche richten zich voornamelijk op innovatie. Jeroen & Jeroen zijn een andere weg ingeslagen. Zo richten zij zich voornamelijk op de dienstverlening die komt kijken bij het aanbieden van telefonie. Hierbij willen ze, de vaak onwetende klant, helpen bij het maken van de juiste keuze. Er zijn namelijk veel opties en mensen weten vaak niet wat nu het beste voor ze is.

Progressie

In de afgelopen negen jaar heeft het bedrijf Belsimpel een sterke groei meegemaakt. Belsimpel heeft momenteel zeven winkels en een miljoen aangesloten klanten. Zoals gezegd ligt de kracht van het bedrijf bij de dienstverlening.  Ze hebben bijvoorbeeld een klantenservice die beschikbaar is zeven dagen per week en ze kunnen worden gebeld tot half twaalf ’s avonds. Daar komt bij dat ze binnen dezelfde dag nog kunnen bezorgen.

Door de jaren heen heeft de ontwikkeling van het bedrijf gezorgd voor een aantal prijzen. Zo zijn ze onder andere winnaar geworden van de Thuiswinkel awards en zijn ze verkozen tot e-tailer van het jaar.

Belsimpel heeft een uitgebreid assortiment. Zij bieden zij telefoons en abonnementen aan van meerdere providers, zoals T-Mobile, Tele2, Fodafone, Telfort, KPN en meer. De aangeboden mobiele telefoons lopen ook sterk uiteen. Bijna ieder merk is wel opgenomen in het assortiment. Ten slotte bieden ze ook tablets aan